Total Pageviews

Saturday, 18 December 2010

new hairstyle

haha citernye aku boring..then mse uhh nga keje..bbi btl boss aku yg cine sorg ni..sllu sangad na tagkp aku ta buad keje or pgg hp..tpi kali nie dye ta blh tgkp aku..da cekap meyhh.then before closing tmpt keje aku rse rimas ngan rmbut aku skrg nieyhh..soo aku try la outer  sket..and jdi mcm kat ats ni...start inspirasi rmbut ni sbb aku suke tgk citer ranma1/2..best auw..aku na try tiru gaya rmbut kasumi..yg kaka akane-chan uhh..haha..then nmp la muke aku yg lebih matang..i like..pasni nk wat rmbut ni mse kuar kl or g keje..hahah ouke ta?:D

Wednesday, 15 December 2010

tmpt keje yg SIOT !

START DENGAN AKU KEJE MCM BIASE AWAL2 PGI AKU MCM OMG!
AQ XTW MCM MNE DORG TW LATAR BELAKANG AKU!BOSS AKU TW TTG KES NGAN NGAN POLIS MSE AKU SKOLA DLU..HUHU..THEN DORG KATE ADE MEETING..SAH2 AKU KNE PECAT PASNI..AKU MMG DA CADANG NA BERENTI TPI AKU XBLH BERENTI SKRG..KNE BG NOTIS 2 MINGGU DLU..THEN BRU BLH BERENTI...HUHU..KALAU BERENTI SKRG AKU XDPT GAJI SETELAH PENAT AKU BEKERJA SEBULAN..MCM FUCK X?:(

Friday, 10 December 2010

Mr.Bean One Utama

ni kisah mr bean yg bekerja kat one utama..aku ni en keje kat one utama..so nmpk la kembar mr bean ni...mr bean ni keje kat kedai emas..naik rimas kitorg tgk dye..especially aku..mse aku nga keje en ade jea dye kejar aku smpai dpt walao kedai lain2 sbb na mintak number aku..da seminggu lebey aku ade stalker mcm dye..fuhh..sahh aku xlarat kne kejar agy.one day uhh dye cuti..aku lega sbb x payah lari2 lagi untuk 1 hari..dgn HAPPY nyer aku g buad keje..tbe2..EHEM!.aku pusing la blkg en..alamak..dye lgiii..=.=..kaw xreti rehat n duduk rumah ke wei?pastu dye tnye aku solan aku jwb sepatah aje lahh..rimas doe..then boss aku kuar...
JOANNE : SCARLET sape tu?kwn kamu ea?
SCARLET : OH XDE LA! CUATOMER TNYE psl promotion christmast!
MR.BEAN : HOHO NICE SPOT PROMOTION
JOANNE :DAH2 jgn nakal2

then JOANNE bla..maknenyer....tggl aku ngan dye..pastu bpe minit pastu dye bla..after that day..dye xpnh henti kejar aku mcm biase..grr..STALKER

abg angkat bru

pd suatu malam sedang berwebbie ngan chuck keller KAT SKYPE
[12/10/2010 2:33:36 AM] chuck keller: nk dgr u yayi
                                          [12/10/2010 2:33:32 AM] chuck keller: gelak jee
[12/10/2010 2:33:36 AM] chuck keller: nk dgr u yayi
[12/10/2010 2:33:41 AM] chuck keller: yayi lagu jiwang2
[12/10/2010 2:33:42 AM] chuck keller: boleh
[12/10/2010 2:33:43 AM] chuck keller: hehhe
[12/10/2010 2:33:44 AM] scarlet danielle: haha xreti
[12/10/2010 2:34:13 AM] chuck keller: reti kan
[12/10/2010 2:34:24 AM] scarlet danielle: xreti ouuh lagu melayu :D
[12/10/2010 2:35:02 AM] chuck keller: xkesah
[12/10/2010 2:35:04 AM] chuck keller: pape je
[12/10/2010 2:35:05 AM] chuck keller: syg
[12/10/2010 2:35:15 AM] scarlet danielle: haha sygg??
[12/10/2010 2:35:17 AM] scarlet danielle: ewah2
[12/10/2010 2:35:40 AM] scarlet danielle: bukan u ade boyfie ke?
[12/10/2010 2:36:24 AM] chuck keller: haha
[12/10/2010 2:36:25 AM] chuck keller: yup
[12/10/2010 2:36:31 AM] chuck keller: i anggap u mcm adek i syg
[12/10/2010 2:36:37 AM] scarlet danielle: haha :D
[12/10/2010 2:36:45 AM] scarlet danielle: abg sygg arh nie <3
[12/10/2010 2:37:05 AM] chuck keller: haha
[12/10/2010 2:37:08 AM] chuck keller: yelah kot
[12/10/2010 2:37:27 AM] scarlet danielle: haha ape lahh u ni :D
[12/10/2010 2:37:34 AM] scarlet danielle: u na ke jdi abg angkat i ?
[12/10/2010 2:37:52 AM] chuck keller: boleh jerrr
[12/10/2010 2:37:56 AM] chuck keller: ape yer
[12/10/2010 2:38:00 AM] scarlet danielle: haha on jer enn :D
[12/10/2010 2:38:01 AM] chuck keller: i ramai adek2 tau
[12/10/2010 2:38:05 AM] chuck keller: cume kakak2 xramai
[12/10/2010 2:38:07 AM] chuck keller: heee :)
[12/10/2010 2:38:09 AM] scarlet danielle: jelez arhh
[12/10/2010 2:38:13 AM] scarlet danielle: iri hati nieyhh
[12/10/2010 2:38:15 AM] scarlet danielle: haha
[12/10/2010 2:38:31 AM] chuck keller: alorh..
[12/10/2010 2:38:34 AM] chuck keller: xmo cmtuh k syg
[12/10/2010 2:38:41 AM] chuck keller: xyah nk jeles2 tau
[12/10/2010 2:38:44 AM] chuck keller: kite chill jer
[12/10/2010 2:38:52 AM] scarlet danielle: err yerlA..

mcm ni la cite kitorg declare jdi adek n abg..dlu pnh kitorg jumpe..mse 1st jumpe mse uhh aku nga cpl ngan teng ericson..dye ni muram je keje..haha..then second jumpe dlm pavi..mse uh dye na g wayang kodd..lupe..:D..dpt la aq abg angkat bru :D


Monday, 6 December 2010

DOODOLLSS! IM ADDING IT ON MY WISHLIST !

cupipi and cupido :D
ape bende binatang ni?ni nmernye doodolls..aku tringin na satu mcm ni..satu paket..(cupipi and cupido ni actually for couples..) aku nk boyfie atw girlfie beli ni tok aku,,but no way enn??aku kne kumpul duet sendiri.mahal kott..besar mcm atas ni pon da cecah rM49.90. tu bru 1 keping..apetah lgi 2 nie..boleh cecah RM100++ kot..:(..aku tringin ler nk ade ni..xpea la...aku ltak dlm wishlist christmast aku okee?:D..
p/s : NOT CELEBRATING CUME TUMPANG SEKAKI JERR :D

Saturday, 4 December 2010

bad guy to a good girl :D

today aku dtg keje like always.then aq xnmpak capital Y.then mse nenyusun kat tempat christmast part dlm kedai.suddenly, "morning".guess who?capital Y la..sape lagi..then aku lak .... pgi uh kakak ina aja aku care2 nk pgg cashier aku pon ikot aje la..kalao ikot hati mmg aku nk overtime ari ni..tpi xbolh sbb bpak aku ni ade hal pulak time ni..so knela blek awal..then capital Y hnta mcj . dye kate nk jumpe aku kat tempat biase..aku pon ok aje la enn..tibe2 dye tnye soalan yg aku xboleh jwb..soalan yg dye kate yg aku ade hati lgi x ngan dye..i was like uh-oh! aku terperangkap dlm soalan ni lagi...pasto aku ungkit pasal aku ni baek la konon..xlayak tok dye..dye na pompuan yg jalang,yg bohsia n cikaro n semestinye bukan mcm aku.then telinga aku xdpt trime kenyataan bhwe llki yg jahat mcm dye ckp mcm ni " pelah awak yang bimbing kite ke arah kebenaran " lebih kurg mcm tu la ayat dye and aq rse telinga aku da nk bernanah kod dgr ayat tu dari seorg llki yg jahat

Friday, 3 December 2010

ini cerita TTG PERFECT PLASTIC

ni la dye..capital Y...dye  ni hipokrit giler..aku mcm ntah la...kate dye syg aku! tpi penipu dye uhh...benci..laknat org mcm ni..aku dri dlu saba je wei prangai dye..tiap2 petang and mlm dye cri gado ngan aku! aku FED UP!..today die lak sumpah mcm babi sebar fitnah kat org2 keje ..mcm FUCK!xtw la ! i never forgive u.!

Thursday, 2 December 2010

cinte yg xterbalas :(

boleh bayangkan x yg korg ade segalanye and cinta yg buad anda jdi lebih berani .. pernah x korg rase cinta yg xterbalas? walao kamu da dpt dye..walaopon dye dekat kdang2 buat kamu merenung matanye n bertnye2 sameade org ini btl2 kah mencintai kamu sebagaimana dia ungkapkn pada ayat dan mesej2 telepon atau hanya fake sahaja..pernah korg rase mcm terhanyut dlm renungan matanya sampai anda sendri ta dpt pastikan bhwe si dia sedang memerhatikan sesuatu yg lain pada anda?huhu..sorry berjiwang lak..haha..bukan type aku...

Wednesday, 1 December 2010

nerd kah aku ?

haha..aku selongkar album lme aku kat myspace..and jeng jeng jeng.ni ha,,,aku tgk2 blek..wah2 mcm nerd jea aku ni..tpi tu dlu arhh..skrg no more nerds..aku da bertambah elok la..hahahaha..aku honest ta suke tiru gaye org lain..aku bergaye ikot mood yea?kalao aku kate aku na pkai bju uhh aku pkai..kalao aku xde mood sumpah selebet giler lebey dari aku sgke

waktu keje FUCK UP


okea..mule2 keje ouke jea..today lak mcm palat..xpnh2 aku dtg lmbt! ni sume psl aku bgun lmbt pukol 12.30..then aku siap2 pukol 1.aku lak kne g keje pukol 2..aku kene settle up bende2..tggu bas agyy..dah ler panas! bas lambat ! teksi xnak berenti ! mcm bodoe ! aku byk duet pon kaw xnk dtg ! bodo ! then mse aq nga keje..aku kne jge bhgian ats tmpt toys.then kne pindah bhgian blkg lak..aku oke jea.then mcm bodoe..aku keje pkai topi santa claus then budak2 bangang pggil aku santa kecik! kaw besar sangat ke bodoe! then aku jage la lagii..aku prasan ade budak main laser..aku pndg arh atas,,tgk mne taw membe aku ew..pasto xde org,,,bodo org yg main laser! then lak enn aku kne bling ngan cawan paper cup dri ats,.ishh kalao aku xkeje mse uhh da lme aku kejar babi bodoe tu !

ttg aku!


okea...da buat blog baru..i scarlet danielle age 16.dok in kota damansara..i gentle je..mls na cri psl..orunk ta cri psl ngan aku n aku diam je la..i ni pendiam.tpi gile2 biler ngan kwn 1 hati..then emm oke..i bisex.i oke ngan semua..xsuke gurl rmbut pnjg.erm...anyway..this my blog.this is my life.ade orunk da changes my life.and dri sane i sedar n akn jdi yg terbaek.for fwen.

GERAM!

WEI AKU GERAM NGAN KO! HONEST! KAW TIAP2 MSE NA CRI GADO NGAN AKU MCM PALAT LA..AKU BENCI GADO NGAN KO TIAP2 MLM N TIAP2 MASE! NT AKU NGAN KO JUMPE JGAK! KITE X KEMANE JEA SMPAI AKU MSUK SKOLA! AKU SENANG LA WEI ! AKU PETIK JARI JE PASTU ADE ORG YG DTG.AKU MLS LA NK GADO2 NGAN KO..MACM XMATANG TAW X?AKU NA KERJA SECARE AMAN N TERATUR..HARAP MAKLUM!